CADEAU IDEE NODIG VOOR HET JUBILEUM VAN JE RELATIE?
20 juni 2022 

CADEAU IDEE NODIG VOOR HET JUBILEUM VAN JE RELATIE?

Heeft je relatie binnenkort een jubileum bereikt? Misschien zijn jullie dan wel 1, 5, 10 jaar of nog langer samen! Om wat voor jubileum het ook gaat en hoe lang je ook samen mag zijn, het is altijd leuk om een cadeau te geven. Zo laat je blijken dat je na alle jaren nog steeds om je partner geeft en het is natuurlijk altijd leuk om een cadeautje te geven. Maar wat is nu een leuk cadeau om te geven? HUMK heeft de leukste en meest originele cadeaus voor mannen; we inspireren je graag!


Een luchtje, etentje of douchepakket; we hebben het allemaal al wel eens gegeven. Dit jaar wil je iets origineels geven! Voor elke man hebben we een leuk cadeau voor het jubileum van jullie relatie. Geef je graag iets persoonlijks, dan zijn onze horloges bijvoorbeeld een goed idee. Onze horloges kun je namelijk personaliseren met een persoonlijke boodschap of misschien wel de datum dat jullie een relatie kregen. Superromantisch! Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor sieraden met personalisatie of andere accessoires zoals sleutelhangers, die je ook kunt laten voorzien van een persoonlijke boodschap.


Vind je het niets om zoiets persoonlijks te geven, of heeft jouw vriend misschien al zo’n armband of horloge? En houdt hij vooral van praktische cadeaus die hij goed kan gebruiken? Ook dan slaag je bij HUMK. Geef hem bijvoorbeeld een elektronisch snufje zoals een bluetoothbox, koptelefoon of DAB+ radio. Of misschien heeft hij wel een nieuwe portemonnee nodig? Onze portemonnees kun je overigens ook laten personaliseren; de ideale combinatie tussen praktisch en persoonlijk. 


Is jouw vriend stiekem een ijdeltuit en is hij veel met zijn uiterlijk bezig? Daar is natuurlijk niets mis mee, en zorgt ervoor dat je ineens heel wat leuke ideeën op kan doen voor het cadeau voor het jubileum van jullie relatie! Heeft hij een baard, kies dan voor een van onze leuke baardverzorgingsets! Scheert ‘ie m juist af, dan kies je voor een van onze scheersets.


Over de schrijver