DE LEKKERSTE CADEAUS VOOR DE BOURGONDISCHE MAN
23 juni 2022 

DE LEKKERSTE CADEAUS VOOR DE BOURGONDISCHE MAN

Is de man voor wie je een cadeau wilt kopen een echte smulpaap? Geniet hij van lekker eten en doet alleen al de aanblik van smakelijk eten hem het water in de mond lopen? Dan zijn cadeaus met eten echt iets voor hem! Gelukkig vind je bij HUMK verschillende cadeaus in deze categorie, dus kijk zeker eens rond op onze site voor het complete aanbod. Wil je cadeautips, lees dan verder.


Peper en zout zijn natuurlijk onmisbaar in iedere keuken. Is hij een fijnproever en probeert hij graag nieuwe gerechten uit in de keuken? Geef hem dan eens zout met een bijzondere smaak cadeau. Zoals himalayazout met basilicum, himalayazout met bierspirit, himalayazout chili of himalayazout met rode ui. Doordat dit zout van zichzelf al extra smaak heeft, zorgt het voor een bijzondere smaaksensatie in gerechten. Zout is bovendien iets wat hij elke dag wel in de keuken kan gebruiken.


Koks gebruiken regelmatig witte of rode wijn om hun gerechten mee af te blussen of om extra aroma aan hun gerecht te geven. Maar wist je dat je rum ook heel goed kunt gebruiken om mee te koken? Bij HUMK.nl vind je diverse soorten rum, die ook geschikt zijn om mee te koken. Ook erg leuk zijn de gepersonaliseerde rumflessen. Deze flessen kun je naar wens personaliseren, waardoor ze echt een eyecatcher worden op zijn aanrecht!


Ideaal voor de zomer, maar ook tijdens andere seizoenen is de gin-tonic ideaal als aperitief. Zo is de gin double trouble set erg leuk om te geven en te krijgen. Deze kun je met naam personaliseren om het cadeau extra bijzonder te maken. Houd degene aan wie je het cadeau geeft wel van gin, maar leeft hij tegenwoordig alcoholvrij? Dan zijn er ook hele leuke alcoholvrije gins om te geven. Bijvoorbeeld de Gin singin, die een fruitige en kruidige smaak heeft met subtiele aroma’s van rozemarijn en een licht gepeperde afdronk. 


Kun je niet kiezen uit al deze leuke opties, dan kun je natuurlijk ook zelf een cadeaupakket met eten en drank samenstellen! Combineer bijvoorbeeld het himalayazout met basilicum met een gepersonaliseerde fles gin en voeg hier zelf nog lekkere tapashapjes aan toe zoals olijven, speciale kaasjes en borrelnootjes. Natuurlijk mag bij zo’n prachtpakket een leren kookshort niet ontbreken! Combineer er dus op los en stel zelf jouw eigen cadeaupakket met eten samen! Zeker weten dat je hem verrast met dit smaakvolle cadeau!

Over de schrijver