DE LEUKSTE AFSTUDEERCADEAUS VOOR MANNEN
20 juni 2022 

DE LEUKSTE AFSTUDEERCADEAUS VOOR MANNEN

Ben je op zoek naar een origineel afstudeercadeau voor een man? Bij HUMK vind je de leukste cadeaus voor mannen. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel afstudeercadeau of juist iets hips, je vindt het hier allemaal.


Yes! Je vriend is geslaagd voor zijn afstuderen! Dat vraagt natuurlijk om een leuk afstudeer cadeautje.  

Bij HUMK hebben we verschillende soorten cadeaus die hij zeker leuk zal vinden! Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere armband of ketting voor hem? Bij HUMK kun je bovendien jouw sieraad voor hem personaliseren met bijvoorbeeld een naam of vingerafdruk. Is je vriend meer van de gadgets? Dan vindt hij een draadloze koptelefoon misschien wel wat. Houdt hij wel van een feestje? Dan is een gepersonaliseerde fles gin of rum misschien wel wat voor hem, of de met de handgemaakte Bacardi- of Jack Daniels Giftset.


Na jarenlang hard studeren is het dan eindelijk zo ver, je zoon is geslaagd voor zijn opleiding! Een mijlpaal die natuurlijk beloond mag worden met een mooi cadeau. Ben je nog op zoek naar een leuk afstudeercadeau? Je hebt ruime keuze bij HUMK! Geef bijvoorbeeld een stoere toilettas cadeau of een gepersonaliseerde leren portemonnee cadeau. Gaat hij op zichzelf wonen? Dan is een leuk interieur accessoire vast iets voor hem. 


Wil je graag een leuk cadeau geven maar heb je geen groot budget? Ook daarvoor hebben we heel veel leuke cadeautjes! Een lekker skincare product zoals gezichtscreme, baardverzorging of een complete skincare giftset zijn goede opties. Voor ieder budget hebben we een passend afstudeercadeau. We hebben cadeaus tot €25, cadeaus van €25 tot €50 en cadeaus van €50 en meer.


Wil je echt iets origineels geven? Kies dan voor een gepersonaliseerd cadeau zoals een armband met foto of laat jouw cadeau bedrukken met een leuke tekst. Houdt hij van lezen dan vind je bij HUMK een breed assortiment aan leuke en originele boeken. Je bepaalt zelf het bedrag wat je cadeau geeft, dus dit is geschikt voor ieder budget.


Over de schrijver