DIT GEEF JE EEN MAN CADEAU VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST
21 juni 2022 

DIT GEEF JE EEN MAN CADEAU VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST

Een vrijgezellenfeest voor een vrij gezellige man, wat geef je dan? Vrijgezellenfeesten zijn een van de leukste feesten voor mannen onder elkaar, daarom is dit een goede gelegenheid om uit te pakken met een leuk cadeau voor hem. Weet je niet wat je hem het beste kunt geven? In deze blog geven we je tips voor een geslaagd vrijgezellenfeestcadeau! 


Wil je eens iets anders geven dan het geijkte bierpakketje? Geef hem dan eens een mocktail of cocktail set cadeau! Een handige set om samen met een cocktail in de hand te proosten tijdens jullie vrijgezellenfeestje. Houdt hij meer van gin of iets sterkers zoals Jack Daniels of Rum? Geef hem dan een stoere jerrycan met zijn favoriete drankje cadeau! Je kunt natuurlijk ook een fles laten personaliseren om het cadeau nog specialer te maken.


Of hij nu gek is op sieraden of op gadgets voor zijn telefoon, bij HUMK vind je altijd een passend cadeau! Is zijn telefoon zijn favoriete speeltje en wil je hem een leuk en praktisch cadeau geven? Dan is een stijlvolle docking station voor zijn smartphone een origineel idee. Heeft hij een iPhone en is hij gek op muziek? Met een cover voor zijn Apple airpods kan hij ze gemakkelijk meenemen. Houdt hij meer van sieraden? Dan kun je voor zijn vrijgezellenfeest ook mooie accessoires voor een man kopen, in de vorm van een stoere, gegraveerde leren of stalen armband. Zo kan hij meteen op het feestje ‘shinen’ met z’n nieuwe aanwinst.


Ben je op zoek naar een bijzonder vrijgezellenfeest cadeau voor een man en is hij helemaal gek van voetbal? Dan kun je hem een bijvoorbeeld een print van zijn favoriete voetbalstadion cadeau doen (of juist eentje van de tegenstander, dat kan natuurlijk ook). Ook een leuk alternatief is een print van bekende racecircuits, zoals die van Zandvoort, Monaco of Nürburgring als hij gek is op Formule 1. Wedden dat de wedstrijden hierdoor weer helemaal tot leven komen voor hem?

Over de schrijver