DIT ZIJN DE LEUKSTE HOUSEWARMING CADEAUS VOOR MANNEN
13 september 2022 

DIT ZIJN DE LEUKSTE HOUSEWARMING CADEAUS VOOR MANNEN

Gaat hij (eindelijk) op zichzelf wonen? Dat vraagt dan om een housewarming cadeau voor het nieuwe huis deze man! Of hij nou net de sleutels van zijn eigen koninkrijk en ‘bachelor pad’ gekregen heeft, of juist samen met zijn wederhelft de slingers in de nieuwe woning op gaat hangen: bij HUMK vind je altijd een leuk cadeau voor hem!

Geeft je vriend, broer, collega of zoon een housewarming, dan moet je natuurlijk wel met een leuk en origineel cadeau aankomen! Voor mannen lijkt het altijd een stuk lastiger om een goed housewarming cadeau te vinden… Gelukkig is HUMK er! Bij ons vind je veelal handgemaakte unieke cadeaus voor mannen, uitstekend om bijvoorbeeld bij een housewarming te geven.

Je bent dus op zoek naar een goed idee voor de housewarming van een man. Het eerste waar je aan denkt, is natuurlijk iets voor in zijn nieuwe woning! Houdt hij bijvoorbeeld van Formule 1? Kies dan voor een poster van zijn favoriete circuit wat hij aan de muur kan hangen! Heeft hij juist heel veel met de stad waar hij woont of vandaan komt, ga dan voor een mooie skyline of stadskaart voor aan de muur. Is het misschien een echte wereldreiziger? Bestel dan een prachtige houten wereldkaart die hij boven de eettafel of bank kan hangen.

Gaat hij op zichzelf wonen dan wil je dat natuurlijk met hem vieren tijdens zijn officiële housewarming! Het is dan wel zo leuk als je een toepasselijk cadeau voor deze feestelijkheden voor hem hebt. Zo kun je hem bijvoorbeeld een craft beer boek cadeau geven als hij wel houdt van een goed boek over bier (en brouwerijen). Kan hij thuis lekker relaxen en lezen over zijn favoriete bieren. Wil je groot uitpakken of deel je het cadeau met meerdere vrienden? Geef hem dan zo’n stoere jerrycan met Jack Daniels (10L) cadeau! Overigens is dit ook een leuk cadeau voor een man wanneer hij in zijn nieuwe huis gaat samenwonen.

Veel mannen hebben de meest essentiële dingen (playstation, bank, koelkast) wel in huis. Toch wordt de aankleding van de woning vaak vergeten, terwijl dit juist heel veel doet voor de uitstraling van zijn woning. Wil je hem dus een kado voor zijn nieuwe woning geven waarmee hij zijn woning echt gezellig kan aankleden? Dan is een mooie (ingelijste) kunstprint wellicht wat voor hem. Onze houten en aluminium citymaps zullen leuk bij hem aan de muur staan.

Mannen houden over het algemeen van praktische cadeaus. Heb jij dus een cadeau voor zijn housewarming wat niet alleen mooi maar ook praktisch voor de man is? Dan zal hij daar dubbel zo dankbaar voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan een Airpods Pro houten case waar hij zijn airpods in kan bewaren, of andere houten accessoires die goed passen in zijn thuiskantoor. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten docking station en organizer of draadloze oplader van hout waarmee hij zijn telefoon kan opladen? Praktisch en een lust voor het oog, door het geometrische design!

Heb je binnenkort een housewarming van een man die gaat samenwonen? Dan kun je alle kanten uit qua cadeaus. Het is natuurlijk leuk om iets te geven waar ze allebei wat aan hebben, zoals wat te eten of te drinken, maar dat hoeft niet. Bij HUMK vind je ook verschillende elektronische snufjes! Houden ze van dezelfde muziek, koop dan een mooie bluetooth speaker. Hebben ze juist totaal verschillende muzieksmaken? Ga dan voor een koptelefoon zodat ze apart van elkaar van hun eigen muziek kunnen genieten. De mogelijkheden zijn eindeloos en zo vind je bij HUMK altijd wel een leuk en origineel housewarming cadeau voor mannen!

Over de schrijver