EEN CADEAU VOOR ZIJN PENSIOEN, WAT GEEF JE HEM DAN?
22 juni 2022 

EEN CADEAU VOOR ZIJN PENSIOEN, WAT GEEF JE HEM DAN?

Na vele jaren hard werken is het dan eindelijk zo ver, zijn welverdiende pensioen is in zicht! Dat vraagt natuurlijk om een pre-pensioenfeestje en een leuk cadeau. Dat heeft hij immers wel verdiend! Maak hem blij met een van deze pensioencadeaus, succes gegarandeerd!


Is jouw pensionado in spé iemand die altijd bezig is? En is ‘achter de begonia’s zitten’ zijn grootste nachtmerrie? Dan is een cadeau wat aansluit op zijn energieke levensstijl een goed idee! Dan is het grote Outdoor Handboek of Vogelboek iets voor hem! Deze kan hij meenemen op zijn outdoor hike-tochten of als hij vogels gaat spotten.

Is hij gek op spelletjes spelen op zijn mobiele telefoon? Dan is een handig accessoire voor diezelfde telefoon een superleuke gadget! Denk bijvoorbeeld aan de lederen telefoonhoes met personalisatie. Hierdoor is zijn telefoon altijd beschermd tegen vallen of krassen en kan hij tegen een stootje! Bovendien wordt zijn telefoonhoes door zijn initialen een heel bijzonder cadeau waarvan hij kan genieten tijdens zijn spelletjes!


Heeft hij het altijd over ‘zijn cluppie’? Heeft hij de mooiste herinneringen aan wedstrijden die hij heeft bijgewoond? Of vind hij het heerlijk om mee te brullen met de Formule 1 races? Dan is een mooie print van of een uit hout gelaserde versie van het Circuit Red Bull ring, Circuit Zandvoort of Circuit Spa Francorchamps een zeer passend cadeau! Houdt hij meer van voetbal dan is een print van het stadion van zijn favoriete voetbalclub een leuk idee. Deze kunnen zowel aan de muur bevestigd worden als neergezet worden. Zo heeft hij zijn favoriete sport altijd dichtbij.


Heeft hij een hang naar nostalgie en verlangt hij terug naar de tijd dat er nog keien in de weg lagen? Is ‘Oké boomer’ een zin die te pas en te onpas naar hem toe geslingerd wordt? En vindt hij de muziek van een paar decennia geleden stukken beter dan die ‘eigentijdse rommel’ die ze tegenwoordig muziek noemen? Dan is jouw pensionado iemand die het verleden romantiseert. Een cadeau wat zowel symbolisch als modern is, kan dan wel eens een topcadeau voor hem zijn! Denk eens aan een Acoustibox! Dit symboliseert de tijd van grammofoonplaten, terwijl er wel een moderne kwaliteit muziek uit de boxen schalt. Dit cadeau is bovendien met zijn smartphone te bedienen dus ook nog eens hartstikke handig in gebruik! Ook de DAB+ Radio ‘tRadio’ in zwart of wit is een leuke toevoeging voor zijn muziekcollectie, want met deze radio luistert hij overal in digitale kwaliteit naar zijn favoriete radioprogramma’s. De speaker heeft de look van een ouderwetse radio, maar kan ook zijn favoriete Spotify- of iTunes-hits afspelen. 


En? Weet jij al welk cadeau je hem gaat geven?

Over de schrijver