EEN FEESTELIJK CADEAU VOOR HEM VOOR DE KERSTDAGEN
22 juni 2022 

EEN FEESTELIJK CADEAU VOOR HEM VOOR DE KERSTDAGEN

Het lijkt misschien nog ver weg, maar de kerstdagen komen met rasse schreden dichterbij. Om te voorkomen dat je last-minute keuzestress hebt, is het aan te raden om nu alvast te beginnen met het inslaan van kerstcadeaus. Zo bespaar je jezelf tijd en kun je dit jaar echt iets geven waar hij superblij van wordt. In deze blog geven we je tips voor herencadeaus voor Kerst.


A little planning goes a long way. Dat is zeker het geval met kerstcadeaus want wie heeft er tegenwoordig nog tijd om dagenlang in de stad op zoek te gaan naar het perfecte cadeau? Precies, vrijwel niemand. Daarom hebben we alvast een aantal leuke cadeaus voor je geselecteerd. Bovendien kun je zo de kosten van deze cadeaus een beetje spreiden, zodat je niet in December alles tegelijk hoeft te kopen. Daar wordt zowel jij als je portemonnee blij van! Bekijk ook onze leuke kerstcadeaus voor je vriend, broer of vader voor meer inspiratie.


Vrijwel iedere man komt graag goed verzorgd voor de dag. Maak hem daarom blij met een huidverzorgingsset of een mooi verpakte scheerset. Hiermee houdt hij zijn huid schoon en zijn baard in model. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze scheercrème van Kaerel Skincare? Ook leuk zijn de Kaerel Skincare gezichtscrème en de bijbehorende shampoo & douchegel. Wil je echt voor luxe gaan? Geef hem dan een gevulde Scheerkist met Mühle producten voor Kerstcadeau.


Hoewel de kerstdagen een periode van feest en gezelligheid zijn, brengen ze vaak ook een hoop geregel en verplichtingen met zich mee. Veel mannen vinden het daarom heerlijk om zich tijdens of na de feestdagen even terug te trekken in hun mancave. Een leuk kado voor een man voor Kerst is dus iets waarmee hij zijn mancave extra mooi kan maken; bijvoorbeeld een Skyline van zijn favoriete stad of een houten Citymap. Heeft de man in kwestie geen mancave, maar houdt hij wel van rust, dan kun je hem ook een koptelefoon cadeau geven. Lekker rustig voor jou en voor hem.


De family man anno 2021 is zeker geen geitenwollensokkentype, dus wil je voor hem een kerstcadeau regelen wat echt in de smaak valt? Kies dan iets wat hij kan combineren met zijn familie en wat tegelijkertijd hip is. Geef hem bijvoorbeeld een Craft Beer boek cadeau, zodat jouw man met de Kerst alles kan lezen over verschillende brouwerijen in Nederland. Zo kan hij genieten van tijd met de familie en tegelijkertijd een leuk boek lezen met de kerstdagen. Of geef hem iets lekkers wat hij met zijn gezin kan delen, zoals een lekkere fles Bacardi of Jack Daniels 'verpakt' in een een stoere jerrycan.

Over de schrijver