GEEF DIT JAAR EENS EEN CADEAU MET OUD EN NIEUW!
16 juni 2022 

GEEF DIT JAAR EENS EEN CADEAU MET OUD EN NIEUW!

Met Sinterklaas geven we elkaar surprises en met Kerst liggen alle cadeautjes onder de kerstboom. Je hoort het niet zo vaak dat mensen elkaar cadeautjes geven met oud en nieuw maar het is langzaamaan een nieuwe traditie geworden. Bij HUMK kun je ook terecht voor de meest originele oud en nieuw cadeaus zodat jij je vrienden eens écht kunt verrassen. 


Ga jij oud en nieuw vieren bij vrienden of familie? Dan kun je een cadeautje meenemen om niet met lege handen aan te komen. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een fles champagne of oliebollen, maar het is natuurlijk leuker om met een echt cadeau aan te komen. Bekijk bijvoorbeeld onze leuke cadeaus in de categorie eten en drinken. Houdt de gastheer van gin, rum of whisky? Met onze Snippers kan hij dat voortaan zelf maken! Een leuk en feestelijk cadeau.


Een nieuw jaar betekent vaak nieuwe goede voornemens. Er staat een nieuw jaar vol avonturen te wachten. Niemand weet wat hem te wachten staat, daarom is het altijd mooi om elkaar een voorspoedig jaar te wensen. Dat kun je bijvoorbeeld doen met een mooi cadeau tijdens oud en nieuw? Heeft iemand bijvoorbeeld een minder goed jaar gehad, dan kun je hem bijvoorbeeld een mooie armband geven met een positieve boodschap erin.


In december zijn er zo veel gelegenheden dat we elkaar cadeaus kunnen geven. Veel vriendengroepen en families gaan lootjes trekken, maar zie dan nog maar eens een datum te vinden dat iedereen ook kan! Een slimme oplossing is het geven van de “Sinterkerst” cadeautjes met oud en nieuw! Bijvoorbeeld erg handig als je cadeautjes wil uitwisselen met vrienden, maar je Kerst bijvoorbeeld al met familie viert. Dan geef je de cadeautjes gewoon met oud en nieuw! Bestel je cadeautje op tijd bij HUMK, zodat je het zeker weten met oud en nieuw kunt geven.


Over de schrijver