GEEF JE PERSONEEL DIT JAAR EENS EEN ORIGINEEL KERSTGESCHENK
23 juni 2022 

GEEF JE PERSONEEL DIT JAAR EENS EEN ORIGINEEL KERSTGESCHENK

Dit jaar wil je eens met een origineel kerstgeschenk aankomen bij je personeel. Hoewel het leuk kan zijn voor je werknemers om die doos met voedingswaren uit te pakken; uiteindelijk doen ze er nooit écht iets mee. Ja, de nootjes gaan op tafel tijdens de borrel en het flesje wijn gaat ook wel op, maar écht memorabel is het natuurlijk niet. Als jij je personeel dit jaar eens een echt origineel kerstcadeau wilt geven, ben je bij HUMK aan het juiste adres.


Het hele jaar heeft je personeel zich uitgesloofd en dat mag wel eens beloond worden met een origineel kerstpakket. Je wil je waardering laten blijken met iets bijzonders. Bij HUMK vind je dat originele kerstcadeau voor je werknemers. Het is met Kerst altijd leuk om iets gerelateerd aan eten en drinken te geven. Ga bijvoorbeeld voor een stoere eikenhouten snijplank of een authentiek schort van canvas met leer. Of wat dacht je van gin snippers om je eigen gin mee te kunnen maken? Je kan alle kanten op bij HUMK!


Wil je niet maar één origineel kerstgeschenk geven aan je personeel, maar misschien wel een heel pakket? Bij HUMK kun je gerust zelf originele kerstpakketten samenstellen. We hebben voor ieder wat wils en zo kun je niet alleen een origineel kerstpakket samenstellen, maar ook een heel persoonlijk kerstpakket! Bedenk wat elke werknemer leuk vindt en maak zo voor ieder een eigen kerstcadeau.


Uit onderzoek blijkt dat het kerstpakket erg belangrijk is voor de motivatie van je personeel. Je personeel verwacht natuurlijk een leuke attentie in de kerstperiode. Wanneer je dat niet doet, voelen je medewerkers zich niet gewaardeerd en daarmee daalt ook hun motivatie om zich in te zetten voor het bedrijf. Ook wanneer het financieel misschien wat minder gaat, is het belangrijk om een kerstpakket aan je personeel te geven. Je kan dan bijvoorbeeld wat creatiever zijn; het gaat immers om het gebaar! Een welkome bijkomstigheid is dat wanneer je wat creatiever met het budget moet omgaan, er vaak ook een erg origineel kerstpakket uitkomt voor je personeel!

Over de schrijver