GOEDE IDEEËN VOOR JE SINTERKLAAS SURPRISE
23 juni 2022 

GOEDE IDEEËN VOOR JE SINTERKLAAS SURPRISE

De dagen worden korter en het wordt steeds kouder buiten. December is in zicht dus het is weer tijd om lootjes te trekken en Sinterklaas surprises te gaan maken! Als je slim bent vraag je iedereen om een verlanglijstje in te vullen, zodat je altijd tips hebt voor een leuk cadeau. Wanneer je geen verlanglijstje hebt, kan het lastig zijn om een leuk cadeau te kopen voor je Sinterklaas surprise. Wij van HUMK helpen je daar graag bij!


Hebben jullie met zijn allen afgesproken om creatief te doen en ook echt een Sinterklaas surprise te maken, dan moet je op tijd aan de slag. Het begint allemaal bij het bedenken van leuke ideeën voor de Sinterklaas surprise. Een goede tip is om te bedenken wat de hobby’s zijn van de persoon waarvoor jij een surprise moet maken. Daar kan je altijd wel wat mee! Heeft deze persoon niet echt hobby’s? Ga dan bijvoorbeeld eens na van welke muziek die persoon houdt of of er bepaald eten of drinken is wat deze persoon heerlijk vindt. In de trant van deze hobby of andere eigenschap kun je dan een surprise maken!


Natuurlijk is enkel een Sinterklaas surprise maken nog niet genoeg. Je moet ook nog een Sinterklaas cadeau kopen! Het is wel zo leuk om een Sinterklaas cadeau te kopen dat in lijn is met je surprise. Moet je bijvoorbeeld een Sinterklaas surprise maken voor iemand die graag kookt? Dan kun je bijvoorbeeld een grote koksmuts maken van papier maché en daarin een een gaaf schort doen als cadeau! Wanneer je cadeau in stijl is met de surprise, kun je bijna altijd van een succes spreken. 


Wanneer je lootjes gaat trekken, is er natuurlijk ook altijd de kans dat jij een Sinterklaas surprise voor je vriend moet kopen! Wanneer dat het geval is, wil je natuurlijk uitpakken met iets speciaals. Kies dan bijvoorbeeld voor een persoonlijk cadeau, waarvoor je bij HUMK aan het juiste adres bent. Een ideaal sinterklaas surprise cadeau voor je vriend is bijvoorbeeld een gepersonaliseerde armband. Daarin kun je bijvoorbeeld jullie datum laten graveren of een persoonlijke boodschap. Het is zelfs mogelijk om een foto in de armband te laten graveren. Persoonlijker wordt het niet!


Heb je eindelijk wat leuke ideeën voor het maken van een Sinterklaas surprise, bestel je cadeau dan gemakkelijk online bij HUMK! Bij ons vind je unieke mannencadeaus die de ontvanger altijd versteld doen staan. Bestellen is zo gedaan en wij doen de rest!

Over de schrijver