HOERA GESLAAGD! 5X LEUKE CADEAUTIPS VOOR GESLAAGDEN
22 juni 2022 

HOERA GESLAAGD! 5X LEUKE CADEAUTIPS VOOR GESLAAGDEN

Hoeraaa! Jouw zoon, vriend, kennis, neef, broer, buurjongen of studiegenoot is geslaagd voor zijn opleiding! Dat vraagt om een feestje en een leuk cadeau natuurlijk. Ken je iemand die geslaagd is voor zijn eindexamen of MBO, HBO of WO studie en wil je hem graag verrassen met een bijzonder cadeau? In deze blog geven we 5 tips voor leuke en speciale cadeaus voor hem. Leuk om te geven bij het examenfeestje of de diplomauitreiking.


Ben je een trotse ouder en heeft jouw zoon zijn middelbare school examen gehaald? Of heeft hij zijn MBO, HBO of WO bachelor of master gehaald? Zoek niet verder, want bij HUMK vind je zeker iets wat in de smaak zal vallen! Is hij bijvoorbeeld voetbalgek en wil hij geen enkele wedstrijd van Zijn Elftal missen? Dan is een print van het voetbalstadion van zijn team een origineel examencadeau om aan je zoon te geven! Wil je hem graag een stijlvol cadeau geven? Dan is een bijzonder mannenhorloge ook een goede optie! Het is tevens mogelijk om het horloge aan de binnenzijde te laten graveren. Zo wordt hij iedere keer dat hij op zijn horloge kijkt aan zijn bijzondere prestatie en succes herinnerd.


Heeft je broertje, grote broer of neef zijn opleiding gehaald en wil je hem graag met een leuk cadeau verrassen? Dan zijn er een hoop leuke cadeaus waar hij vast en zeker blij van wordt! Houdt hij van feestjes? Dan kun je hem bijvoorbeeld een fles whisky snippers of rum snippers cadeau geven waarmee hij zijn lievelingsdrankje kan mixen. Een flessenhouder voor meerdere biertjes is ook een goed idee als hij fan is van het vloeibare goud. 


Is je vriendje geslaagd en wil je hem iets bijzonders geven? Bij HUMK vind je de leukste kleine en grote cadeaus voor hem. Misschien heb je zelf wel in dezelfde maanden als hij zitten blokken en zijn jullie nu samen geslaagd voor jullie opleiding? Dan is een armband gegraveerd met jullie namen of foto een leuk cadeau om hem aan deze bijzondere periode te herinneren. Je kunt hem natuurlijk ook blij maken met een leuke gadget zoals een wireless koptelefoon of bluetooth speaker. Kan ‘ie zijn favoriete muziek voortaan overal in de beste geluidskwaliteit beluisteren.


Voor een goede vriend een afstudeercadeau vinden is heel makkelijk! Weet je waar hij van houdt, dan kun je jouw cadeau daarop afstemmen. Houdt hij voorbeeld van lezen? Doe hem dan een van onze grappige boeken cadeau. Is hij (stiekem) een beetje een ijdeltuit en wil hij er graag verzorgd uitzien? Dan is een baardverzorgingsset of een lekker douchepakket een leuk cadeau. Is hij iemand die dag in dag uit aan het gamen is? Dan is een luxe laptophouder iets wat hij zeker kan waarderen!


Tot slot zijn er nog de altijd-goed-cadeautjes die eigenlijk voor iedere geslaagde wel een leuk cadeau zijn. Leuke ideeën voor een examencadeau zijn bijvoorbeeld verzorgende zepen, een mooie portemonnee of pasjeshouder die voorzien kan worden van initialen. Succes verzekerd!

Over de schrijver