LEUKE AFSCHEIDSCADEAUS VOOR IEMAND DIE OP WERELDREIS GAAT
23 juni 2022 

LEUKE AFSCHEIDSCADEAUS VOOR IEMAND DIE OP WERELDREIS GAAT

Gaat jouw lover, vriend of een goede bekende van jou een wereldreis maken en wil je hem graag verwennen met een origineel cadeau voordat hij in het vliegtuig stapt? Snappen we. Daarom geven we in deze blog een aantal cadeausuggesties die hem zeker in de smaak zullen vallen als hij aan een verre reis gaat beginnen.


Wordt zijn rugtas zijn halve huishouden en gaat hij al backpackend de wereld verkennen? Dan wil je hem niet al te zware cadeaus meegeven. Cadeaus voor reizigers zijn in dat opzicht namelijk anders dan gewone cadeaus omdat hij deze immers ook elke dag met zich mee moet nemen. Een Outdoor Handboek is dan ideaal voor hem: het staat vol met tips over survivallen in de buitenlucht. Dit zal hem zeker van pas komen als hij van plan is om ruige en ongerepte natuurgebieden te verkennen. Bovendien is het boek niet zwaar en makkelijk mee te nemen in zijn rugtas.


Ben je op zoek naar een cadeau voor een wereldreiziger en wil je hem graag een praktisch cadeau geven? Dan is een draadloze powerbank ideaal voor hem om zijn telefoon mee op te laden. Telefoonopladers zijn nu eenmaal snel zoek of gaan kapot in een rugtas, daarom is een draadloze oplader een ideaal cadeau om aan hem mee te geven voor op reis.


Hoewel hij ongetwijfeld zijn oortjes zal meenemen om naar zijn eindeloze Spotify-lijsten te luisteren is het ook zeker fijn om op sommige momenten gewoon muziek om je heen te kunnen horen. Wil je hem een groter afscheidscadeautje geven voor zijn wereldreis, dan is een bluetooth speaker op reisformaat een ideale gadget voor al zijn reizen.


Ook op reis wil hij er natuurlijk goed verzorgd uit blijven zien. All-in-one producten kunnen dan enorm handig zijn, zeker wanneer ze makkelijk mee te nemen zijn. Met een scheerzeep voor de gevoelige huid van Tadé kan hij zijn baard, stoppels of gladgeschoren kin schoon en netjes houden. Combineer deze zeep met een ronde scheerzeepdoos, zodat hij zijn scheerspullen altijd makkelijk mee kan nemen. 


Iedere wereldreiziger is weer anders en heeft andere voorkeuren op het gebied leuke producten om mee te nemen op reis. Wil je graag persoonlijk advies over een leuk cadeau voor hem? Neem dan contact met ons op, zodat we je persoonlijk kunnen adviseren over leuke afscheidscadeautjes voor zijn wereldreis.

Over de schrijver