LEUKE CADEAUS VOOR GAMERS

Doet jouw zoon, vriend, man, neef of oom niks liever dan gamen? Zit hij regelmatig aan zijn playstation of Xbox gekluisterd en vindt hij het heerlijk om deel te nemen aan gameparties met Fifa, GTA en Call of duty ? Dan is hij waarschijnlijk een echte gamer. Wil je hem een leuk cadeau geven, dan scoor je punten met multimedia-accessoires of een lekker drankje voor tijdens het gamen. Ben je nog op zoek naar inspiratie? In deze blog geven we je een aantal tips voor cadeaus voor gamers.


Een gamer heeft vaak niet veel wensen. Zolang hij zijn spel, gameconsole en een paar uurtjes slaap per nacht heeft, is hij vaak al tevreden. Maar wat geef je nu precies aan iemand die eigenlijk alles al heeft? Gelukkig heeft HUMK een aantal tips voor gaming cadeaus. Zo maak je een gamer meestal gelukkig met multimedia-accessoires. Deze kan hij gebruiken zodat hij nóg comfortabeler kan gamen en zich even helemaal terug kan trekken in zijn eigen bubbel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoffen bureau-onderlegger gemaakt van wolvilt, kurk en vegan leer? Deze zijn bestelbaar in verschillende kleuren en lengtematen, zodat deze altijd onder zijn toetsenbord en muis passen. Je hebt ook een variant die volledig van vegan leer gemaakt is.


Begint zijn nek al bijna een afwijking te vertonen door alle uren dat hij met zijn hoofd voorover gebogen zit voor zijn desktop of laptop? Dan wordt het tijd om hem te verrassen met een praktisch en mooi cadeau. Met een houten monitorstandaard kan hij ergonomisch gamen aan zijn desktop. Hiermee kan hij zijn monitor hoger zetten zodat zijn zithouding verbetert wordt en zijn hoofd- en nekspieren minder belast worden. De houten monitorstandaard is handgemaakt in Europa en kan tot wel 100kg belast worden. Speelt hij altijd op zijn laptop? Dan kun je hem ook een laptophouder cadeau geven. Deze laptophouder is gemaakt van 100% ecologisch eiken- of notenhout en is voorzien van een metalen opstaande rand, zodat de laptop altijd op zijn plek blijft zitten op de houder. Overigens zijn dit ook perfecte cadeaus als hij regelmatig thuis moet werken. 


Een ander leuk kado voor een gamer is een docking station voor zijn smartphone. Dit handgemaakte ‘station’ voor zijn smartphone is ideaal om zijn telefoon op te zetten en op te laten laden. Je kunt kiezen uit een docking station voor iPhones of Android telefoons. Ook zijn AirPods kunnen op dit docking station worden opgeladen. Hierdoor kan hij altijd netjes zijn telefoon of oortjes opladen en heeft hij geen last meer van rondslingerende kabels. Doordat de telefoon rechtop blijft staan tijdens het opladen, kan hij hem ook tijdens het gamen nog makkelijk blijven gebruiken. Is hij altijd alles kwijt en raakt hij minimaal drie keer per week zijn sleutels, portemonnee of horloge kwijt? Doe hem dan een houten organiser cadeau. Op deze stoere en handige opbergbak kan hij al zijn persoonlijke spullen makkelijk opbergen en het staat ook nog eens mooi op zijn bureau! Zo is hij nooit meer wat kwijt en heeft hij al zijn belangrijke spullen op één plek!

Over de schrijver