LEUKE SYMBOLISCHE CADEAUS VOOR HEM
23 juni 2022 

LEUKE SYMBOLISCHE CADEAUS VOOR HEM

Soms wil je een cadeau geven waarbij het niet zozeer draait om het cadeau zelf, maar om de waarde erachter. Je bent dan op zoek naar een klein cadeautje, dat vooral heel erg leuk is om te geven. Maar wat voor cadeau moet je dan geven? Wij van HUMK weten er alles van en geven je wat tips.


Wil je een cadeau geven aan de liefde van je leven, maar wil je het niet te groot maken en dus graag iets leuks en kleins geven? Dan zijn er enorm veel dingen die je alsnog kunt geven! Denk bijvoorbeeld aan een armbandje met daarin jullie namen gegraveerd, of een sleutelhanger met jullie namen. Een dergelijk personaliseerbaar cadeau is eigenlijk altijd hartstikke leuk om te geven en maakt dan ook echt dat je geliefde zich altijd zal herinneren wat de reden van het cadeau is. Op zoek naar iets leuks voor jullie samen? Een spa at home set is ook hartstikke leuk! Zo geef je eigenlijk maar een klein cadeau, maar maken jullie wel samen een mooie herinnering en dat is eigenlijk net zo leuk.


Gaat een vriend of kennis van je samenwonen en wil je hem graag een leuk cadeautje geven voor in zijn nieuwe woning? Dan zijn er enorm veel leuke cadeaus die je kunt geven. Je kunt natuurlijk een plant cadeau geven, maar dat is wel een erg standaard housewarming cadeau. Wil je iets met wat meer diepgang geven, dan kun je kiezen voor een mooie wanddecoratie van bijvoorbeeld de favoriete stad van je vriend. Of natuurlijk van de stad waar hij is gaan wonen, zoals Eindhoven, Groningen of Utrecht. Je kunt ook bijvoorbeeld een gepersonaliseerd straatnaambord geven.


Als een broer, vriend of familielid geslaagd is, wil je dat natuurlijk groots vieren. Het is dan leuk om een symbolisch cadeau te geven dat diegene doet herinneren aan deze grote prestatie. Je kunt dan denken aan een praktisch cadeau, zoals een laptophouder, maar je kunt het ook feestelijk maken, zoals een ijsblok bierkoeler. Je kunt ook een toffe, gepersonaliseerde gin of rum fles geven. Zo kan de ontvanger genieten van de fles, ook als deze leeg is!


Het kan best lastig zijn om een mooi symbolisch cadeau voor een man te kopen. Toch zijn er meer dan genoeg opties te bedenken. Weet je het niet goed? Scroll dan eens rustig door onze webshop, misschien dat er iets leuks voorbij komt. Twijfel je, of heb je advies nodig? Dan kun je natuurlijk ook gemakkelijk met een van onze medewerkers chatten.

Over de schrijver