ORIGINELE BETERSCHAP CADEAUS VOOR MANNEN
22 juni 2022 

ORIGINELE BETERSCHAP CADEAUS VOOR MANNEN

Ken je een man die geveld is door de griep of een andere ziekte? Is hij iets te fanatiek geweest met sporten en heeft hij een flinke blessure opgelopen? Of ligt hij al langere tijd in het ziekenhuis? Wat de reden ook is, als je hem opbeurt met een origineel cadeautje kan hij dat zeker waarderen! Mocht je hier nog inspiratie voor zoeken, in deze blog bespreken we cadeaus als je een man beterschap wilt wensen.


Iedere man wordt blij van extra sympathie en warmte! Wanneer hij ziet dat jij moeite hebt gedaan voor een leuk cadeau om hem op te beuren zal dit dus zeker gewaardeerd worden. Wil je hem iets anders geven dan een verse groentesoep of een fruitmand, dan is een dampende kop Calm-down-thee zeker een leuk alternatief! Met de Blend it yourself thee maakt en mengt de ontvanger zijn eigen thee helemaal naar zijn smaak. In dit originele cadeau zitten verschillende bakjes met losse ingrediënten, waardoor je jouw thee helemaal naar smaak kunt samenstellen. Hier kan hij lang van genieten en het ook nog eens heel lekker.


Ligt hij het ene moment rillend van de kou in bed en wordt dat afgewisseld met hoge koorts? Dan zal hij veel transpireren om het griepje of de verkoudheid kwijt te raken. Vaak willen mannen het liefste de hele dag in bed blijven liggen om alles uit te zieken. Het kan echter juist heel fijn voor hem zijn om juist dan onder de douche te springen. Het warme water is namelijk goed voor spieren en gewrichten en het helpt ook om de verkoudheid los te krijgen. Een warme douche is dan extra lekker als hij natuurlijke doucheproducten kan gebruiken die goed zijn voor zijn huid. Met Aleppo zeep ‘Pain D’Alep’ voor de normale huid of de gevoelige huid wordt hij weer lekker schoon. De zeep is gemaakt van pure laurierbesolie en olijfolie en bevat essentiële vetzuren, antioxidanten en vitamine E. Bovendien bevat het geen geur- en kleurstoffen, dus dit is een perfecte zeep als je hem een ‘natuurlijk’ cadeautje wil geven. Met de bijbehorende Aleppo shampoo wast hij zijn haren tegelijkertijd ook weer helemaal schoon en fris. Bovendien is de laurierbesolie in zowel de shampoo’s als de zeep bacteriedodend en antiviraal.


Moet hij op doktersrecept verplicht een paar dagen rust houden in bed? Dan kan je zijn leed wel iets verzachten door het hem zo comfortabel mogelijk te maken. Geef hem daarom wat leesvoer, zodat de dagen wat minder lang worden. Is hij bijvoorbeeld vader van een dochter geworden? Geef hem dan het komische boekje ‘Dochters, een handleiding voor vaders’ cadeau. Heeft ‘ie ook nog wat aan in de toekomst. Is hij een vogelspotter? Dan vindt hij het boek ‘Vogelboek’ vast leuk. Of is hij meer een outdoortype wat van kamperen en survivallen in de wildernis houdt? Dan is het pocket Outdoor handboek voor mannen echt iets voor hem. Kan hij alvast inspiratie opdoen voor als hij over een paar dagen weer de oude is. Bekijk ook ons complete aanbod bij Boeken & Stationary.


Nou hebben we het natuurlijk niet over een bigband die naast zijn bed komt staan toeteren, maar over zijn favoriete muziek. Die je compact en stijlvol verpakt aan hem geeft in de vorm van een koptelefoon ‘Ahead’ in de kleur wit of zwart. Perfecte geluidskwaliteit en de koptelefoon is voorzien van noise reduction waardoor omgevingsgeluid gedempt wordt terwijl hij naar zijn muziek luistert.

Over de schrijver