Over HUMK

 

Vanzelfsprekend bezoek je HUMK om een origineel cadeau voor je vriend, je man, je broer of een kameraad te scoren.

Maar het is natuurlijk leuk om te weten wie de man achter HUMK is.

Mijn naam is Bernd van Achterberg en al jarenlang geïnteresseerd in en actief met de aankoop van producten in en om het huis. In de jaren 80 ben ik begonnen als inkoper van producten die in de bekende damesbladen zoals Libelle, Margriet en Nouveau werden aangeboden. Een heel leerzame tijd, omdat snelheid, originaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel stonden. Heel veel verschillende soorten producten die uit binnen- en buitenland gehaald werden.

Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de inkoop van (woon)accessoires voor een kaarsenfabriek. Ook hier heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van materialen, productiemethodes en verschillende culturen.


 

 

Uiteindelijk is in 2018 het idee voor HUMK min of meer spontaan ontstaan toen ik voor de zoveelste keer tegen de uitdaging aanliep om een origineel mannen cadeau te kopen. Want ja, het is behoorlijk lastig om een geschikt cadeau voor een man te bedenken of te vinden. Een cadeau voor mannen die ‘alles’ al hebben. Het bleek dat niet alleen ik, maar ook mijn omgeving regelmatig deze uitdaging moest aangaan en dat niet altijd naar wens wist in te vullen.

Met dit gegeven ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden in de markt. Hier bleek een grote leegte te zijn. Voldoende sites met goedbedoelde gadgets, maar of de ontvanger hiervan nu echt blij wordt…? Naar mijn overtuiging niet.
En om alweer met de zoveelste fles wijn, het tigste bierpakket of net niet het juiste geurtje aan te komen zetten. Nee dus! Juist deze uitdaging (het vinden van een origineel, bruikbaar en persoonlijk cadeau) werd mijn leidraad om met HUMK te starten. 

Met trots durf ik te stellen dat HUMK geen doorsnee winkel is geworden, maar een plek waar je geïnspireerd wordt. Een plek waar je een selectie vindt van alleen de mooiste en beste producten. Daarbij zijn kwaliteit, duurzaamheid (respect voor het milieu), originaliteit en gebruiksmogelijkheden altijd de basis.

Dat is de kracht van ons programma. Want hiermee bieden we jou als degene die op zoek is naar een cadeau de mogelijkheid origineel, onderscheidend en persoonlijk voor de dag te komen. Dit is naar mijn mening het doel van ieder cadeau!

Al gauw bleek dat we met HUMK aan een behoefte voldoen. In de korte tijd dat we bestaan hebben we al heel veel tevreden klanten geholpen. Kijk maar naar de klanttevredenheidsscore die we met de reviews behaald hebben. En gelukkig blijft het niet bij een eenmalige bestelling en komen klanten na hun eerste kennismaking met HUMK regelmatig terug. Daar doen we het voor!

Ik wens je dan ook heel veel winkelplezier toe en ben er van overtuigd dat ook jij bij HUMK zult slagen.

Wil je over de ontwikkelingen bij HUMK op de hoogte gehouden worden? Of wil je als eerste kennis maken met de nieuwe items in onze collectie? Schrijf je dan onder aan deze pagina in voor het ‘HUMK Kadonieuws’.

Voor vragen, op- of aanmerkingen ben ik altijd bereikbaar. Stuur een berichtje naar welkom@humk.nl en ik laat snel wat van me horen.

Veel winkelplezier!

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Uiterste tevreden over Humk en het aangekochte cadeau

Na ontvangst de armbanden gepast en die bleken te klein, in overleg met Humk alles terug gestuurd en na 4 dagen zonder enige kosten de juiste armbanden weer in huis. Humk is echt aan te bevelen, contact over het product via de mail en indien nodig per telefoon.
Jaap uit Lemmer

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering. Cadeauartikelen ontvangen en zien er mooi uit. Goede site voor een mannen cadeau!
Sabine uit Haaren

Exact zoals op de afbeelding, vlotte en duidelijke communicatie

Prima, zeer tevreden.
Tinne uit Herentals