TIPS VOOR EEN GRAPPIG CADEAU
21 juni 2022 

TIPS VOOR EEN GRAPPIG CADEAU

Je bent op zoek naar een goed cadeau voor een goede vriend, je vriend, je man, of misschien wel je zoon of neefje. Je kunt dan voor een mooi, simpel cadeau gaan, maar je kunt ook wat extra uitpakken en een cadeau kopen waar diegene zeker om kan lachen. Een grappig cadeau is vaak een hele goede oplossing en wij hebben hier een aantal tips voor.


Is de ontvanger van jouw cadeau af en toe een beetje eigenwijs, weet hij vaak alles beter of is hij altijd iets kwijt? Dan is een gepersonaliseerde sleutelhanger met een pakkende tekst perfect voor hem! Zeker wanneer de ontvanger dat ook wel van zichzelf weet en jullie er goed om kunnen lachen, is dit het perfecte cadeau voor hem.


Dit is een quasi serieus cadeautje, aangezien er in de Snorgids wel een hoop nuttige informatie staat over het leven. De Snorgids is er in verschillende varianten, namelijk: 30+, 40+, 50+ en 60+. In deze boekjes worden enorm herkenbare, grappige en confronterende zaken behandeld die bij het komen van de leeftijd horen. Zo kun je iedere tien jaar een super grappig cadeautje geven waar je ontvanger ook echt iets aan heeft!


Is jouw ontvanger, net zoals heel veel mannen, gek op een pilsje? Dan is Bierbroekie het perfecte cadeau! Deze broekjes schuif je over je koele bierflesje of blikje. Ze zien er niet alleen heel erg grappig uit, maar ze werken ook nog eens super isolerend. Zo blijft je drankje tot wel twee keer zo lang koud. Fijn op warme dagen!


Houd je ontvanger wel van een Duveltje op zijn tijd, of gaat hij graag carnavallen? Dan zijn deze twee Duvel manchetknopen een enorm leuk cadeautje. Ze zijn origineel, je ontvanger zal het zeker niet verwachten en het cadeautje tovert sowieso een lach op zijn gezicht!


Vaak koop je een gepersonaliseerd cadeau als je een lieve boodschap wilt brengen aan de ontvanger. Je kunt echter ook voor een heel andere boodschap gaan, bijvoorbeeld een grappige tekst of een uitspraak die voor jullie twee erg typisch is. Wees eens creatief met de tekst en zet zo een grappige, onvergetelijke boodschap op je cadeautje.

Over de schrijver