WAT GEEF JE EEN MAN CADEAU BIJ EEN VERLOVING?
20 juni 2022 

WAT GEEF JE EEN MAN CADEAU BIJ EEN VERLOVING?

Een verloving is een bijzondere gebeurtenis in iemands leven. Bij zo een bijzondere gebeurtenis hoort natuurlijk een passend cadeau. Maar wat geef je een man die net verloofd is eigenlijk? In dit artikel geven we enkele verlovingscadeau tips! 


Wanneer je beste vriend, broer of neef verloofd is, wil je natuurlijk een echt mannen cadeau geven. Het is dus een leuk idee om een houten horloge cadeau te doen. Naast dat onze horloges een stoere en unieke uitstraling hebben, zijn er nog diverse andere redenen om een houten horloge te geven. Zo weegt hout een stuk minder zwaar dan bijvoorbeeld metaal, en voelt het warmer en zachter aan. Wel zo fijn, aangezien je de hele dag met een horloge rond loopt. Ook is een houten horloge duurzaam in productie en levensduur. Door een man die verloofd is een houten horloge cadeau te doen wens je hem symbolisch dus een duurzame relatie! 


Alhoewel een horloge ook als een sieraad gezien kan worden, kun je er ook voor kiezen om echte sieraden te geven. In dit geval zijn gepersonaliseerde sieraden een leuke optie. Geef bijvoorbeeld een armband met de verlovingsdatum, namen of zelfs foto’s van het verloofde koppel erop. Een persoonlijk cadeau is immers veel leuker om te geven en krijgen dan een standaard sieraad!


Interieuraccessoires creëren sfeer in huis. Daarom is het leuk om een verloofde man woondecoratie cadeau te doen. Naast dat je je verloofde vriend, broer of neef hier blij mee maakt, is dit tevens meteen een cadeau voor zijn toekomstige vrouw! Verloofde koppels wonen immers meestal samen. Geef bijvoorbeeld een skyline van de stad waarin het koppel woont of een wereldkaart voor aan de muur cadeau. 


Wanneer er wat te vieren valt is drank geven altijd een goed idee. Wie houdt er immers niet van een borrel op zijn tijd? Voor een verloving wil je echter wel wat specialers geven dan gewoon een fles drank. Daarom kun je bij ons terecht voor verschillende bijzondere drankgeschenken. Geef bijvoorbeeld een Jack Daniels giftset, een gepersonaliseerde fles gin of een Bacardi jerrycan cadeau!


Over de schrijver