WAT GEEF JE EEN MAN CADEAU DIE GAAT TROUWEN?
20 juni 2022 

WAT GEEF JE EEN MAN CADEAU DIE GAAT TROUWEN?

Gaat je beste vriend, zoon, broer of vader trouwen en zou je hem graag een tof cadeau geven? Dat kan nog wel eens lastig zijn want het is nu eenmaal niet makkelijk om een man een cadeau te geven, laat staan op zo’n bijzonder moment. Gelukkig is HUMK er en vind je bij ons de leukste cadeaus voor de bruiloft van jouw vriend, vader, zoon, broer of andere man in je leven!


Als een goede vriend van je gaat trouwen, wil je natuurlijk een onvergetelijk cadeau geven. Misschien heeft jouw vriend ook wel net een huis gekocht. Dan is het erg leuk om iets voor in huis cadeau te geven! Bij HUMK vind je verschillende unieke woonaccessoires die zijn huis helemaal afmaken. 


Het is natuurlijk erg bijzonder wanneer je vader gaat trouwen. Je wil hem op zijn bruiloft verrassen met een prachtig cadeau! Een persoonlijk cadeau is uitermate geschikt wanneer je vader gaat trouwen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig horloge die je kan laten personaliseren. Een stoer accessoire wat jullie sterke band symboliseert. 


Als je broer gaat trouwen is dat natuurlijk extra speciaal. Misschien ben je ook wel getuige! Dan wil je natuurlijk een bijzonder cadeau geven. Je kan bijvoorbeeld bijdragen aan de bruiloft door een deel van het feest, zijn pak of de huwelijksreis te betalen. Daar zal hij zeker heel blij mee zijn, want een bruiloft is natuurlijk al prijzig! Geef je liever iets fysieks, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pakket waar hij met zijn gezin van kan genieten. Een mooie tapasplank bijvoorbeeld waar heerlijke hapjes op gelegd kunnen worden, of een pakket waarmee hij zijn eigen drankjes kan maken. Als hij erg van eten en drinken houdt, is dit een uitstekend cadeau.


Gaat je zoon trouwen, dan wordt de bruiloft een hele speciale dag. Daar ga je natuurlijk volop van genieten! Het is gebruikelijk om bijvoorbeeld het pak van je zoon te betalen wanneer hij gaat trouwen. Het is slim om hier afspraken over te maken. Het is logisch dat je misschien ook wel wat fysieks wil geven. Daarom vind je bij HUMK enkel unieke, handgemaakte cadeaus speciaal voor mannen; daar zit zeker een goed cadeau voor de bruiloft van je zoon tussen!


Over de schrijver