WAT GEEF JE JE MAN CADEAU VOOR JULLIE TROUWDAG?
21 juni 2022 

WAT GEEF JE JE MAN CADEAU VOOR JULLIE TROUWDAG?

Gefeliciteerd, binnenkort is het jullie jubileum! Dat is natuurlijk hartstikke leuk en dat is dan ook zeker een reden om elkaar te verwennen met een cadeautje. Je wilt je man verrassen en hem natuurlijk een cadeau geven dat hij echt leuk vind. In dit artikel geven we je een aantal tips.

Om erachter te komen wat je je man kunt geven voor jullie trouwdag, is het belangrijk dat je goed naar hem luistert. Voornamelijk in de maanden voor jullie trouwdag moet je goed luisteren naar hints, zodat je het direct weet als hij het heeft over iets dat hij graag zou willen.


Als jullie een echte mijlpaal hebben bereikt, zoals 25 jaar of 50 jaar, kun je natuurlijk flink uitpakken. Dat is natuurlijk ook enorm leuk en je kunt dan ook echt wel lekker los gaan met het cadeau. Koop bijvoorbeeld een mooi horloge voor je man. Wij hebben een grote keuze aan horloges, een aantal kun je zelfs laten graveren voor een extra persoonlijk tintje! 


Is het een ‘gewoon’ jubileum, dan is het misschien niet nodig om een enorm groot cadeau te kopen. Het is ook handig om dit van te voren met je man te bespreken. Overleg of jullie cadeautjes doen, of dat jullie liever je geld ergens anders aan uitgeven. Wil je wel graag een klein cadeautje geven? Denk dan eens aan een stoere armband, een telefoonhouder met oplader, of iets lekkers te eten of te drinken.


Om jullie dag helemaal compleet te maken, is het leuk om samen iets te gaan doen. Denk aan een dagje naar de dierentuin, een flinke wandeling in het bos, of een etentje bij jullie favoriete restaurant. Is dat niet mogelijk, bijvoorbeeld door de lockdown? Probeer er dan toch een leuke dag van te maken. Zo kunnen jullie thuis iets leuks doen, of je eigen spa creëren. Haal een paar leuke verzorgingsproducten, vul het bad, volg een online massage workshop en je bent klaar om te gaan.


Wat je ook gaat doen op jullie jubileumdag en wat je ook voor je man gekocht hebt, zorg ervoor dat je er iets leuks van maakt. Besteed wat extra tijd aan elkaar en laat de dag echt om jullie draaien. Geniet van elkaar en vier jullie dag.

Over de schrijver