ZO ZORG JE VOOR EEN ROMANTISCHE ‘CORONAPROOF’ AVOND MET JE VRIEND
21 juni 2022 

ZO ZORG JE VOOR EEN ROMANTISCHE ‘CORONAPROOF’ AVOND MET JE VRIEND

In deze rare tijden is het moeilijk om nog een echt romantische avond te organiseren voor jullie samen. Toch willen jullie vast zo af en toe wel eens wat tijd voor elkaar nemen, omdat je bijvoorbeeld wat te vieren hebt. Om er toch het beste van te maken, geven we je een aantal tips om jullie avond toch het herinneren waard te maken.


Als je iets te vieren hebt, is het juiste cadeau in deze tijd belangrijker dan ooit. Je wilt elkaar eens wat meer verwennen en aangezien je nog niet veel hebt kunnen ondernemen dit jaar, heb je waarschijnlijk ook wel een keertje wat extra geld te besteden. Ga voor een gepersonaliseerd cadeau, waarvan HUMK vele mogelijkheden heeft. Op veel van de cadeaus van HUMK kun je een persoonlijk boodschap laten zetten. Of wat dacht je van een stoere ketting of armband met je vingerafdruk? Zo weet je zeker dat je cadeautje bevalt!

Is je vriend niet zo van de persoonlijke cadeautjes en heeft hij liever iets praktisch? Kies dan voor een mooi horloge, iets voor op zijn kantoor, of een toffe speaker, zodat jullie nog diezelfde avond kunnen genieten van fijne muziek. Dat is pas een multifunctioneel cadeau!


Je hoeft niet per se uit eten te gaan om een avond speciaal te maken. Bedenk wat jullie beiden lekker vinden om te eten, haal alle ingrediënten in huis, bind je schort voor en ga lekker samen koken. Hebben jullie geen zin om te koken, of zijn jullie niet zulke chefkoks? Dan kun je natuurlijk ook altijd jullie favoriete maaltijd bestellen en thuis laten bezorgen. Dek de tafel, steek een paar kaarsen aan, open een fles wijn, of andere drank, en geniet van jullie maaltijd samen.


En met samen iets doen bedoelen we niet een film kijken of iets dergelijks. Leg alle telefoons even weg, zet de tv uit en neem even echt de tijd voor elkaar. Volg bijvoorbeeld een online dansles of speel een spelletje samen. Je kunt ook een lekkere spa-avond houden. Je kunt dan een maskertje op doen, samen een lekker warm bad nemen en elkaar een stevige massage geven.


Extra tip: een lekker drankje, of wat spulletjes voor in de badkamer (zeep, shampoo, of baardverzorgingsproducten), zijn natuurlijk ook enorm leuk om cadeau te geven. De linkjes in dit blog verwijzen je alvast naar een aantal toffe producten!

Over de schrijver